Visby travet
Sportinformation

Till vänster i menyerna hittar du all sportinformation. Hur du anmäler till tävling och poänglopp. Länkar till proppar. Banrekord,målfoton och öppettider. Saknar du något så skicka gärna ett mejl.

elin.westerlund@visby.travsport.se

Vädret i Visby
Program 140429
Hämta premiärdagens program genom att klicka här.

Hämta förenklad startlista genom att klicka här.

Medlemskort travsällskapet
Vi kommer förnya medlemskorten för travsällskapets medlemmar. De nya kommer ej vara klara till första travdagen. Detta löser vi genom att på baksidan av det hemskickade programmet trycka texten "FRI ENTRÉ". Visa upp etiketten i entrén så kommer du in utan problem!

Vill du följa med bakom kulisserna?
Nu har vi olika erbjudanden för dig som är intresserad av en guidad tur på stallbacken. Mer information hittar du här.

Varning för rallybilar!
25-26/4 kommer Gotlands MF:s Bilklubb köra Biltävlingen Rally Gotland. Banan kommer att gå i skogarna runt Follingbo-Slättflis-Gudmyr.

Fredag den 25/4 körs bilarna i Follingboskogarna, Hagvards-Kue-Klinte-Gudmyr. Banan går längs med träningsbanan mot Follingboväg från 12.00-22.00.

Sprid detta så att vi slipper skrämda hästar!

Nybyggnation gäststall - Ritningar
Gotlands Travsällskap vill härmed meddela att bygglov beviljats för 40 gästboxar på Skrubbs. Byggnation startar omedelbart. Bygget är placerat bakom hästkliniken. Var uppmärksam på maskiner så att hästar inte blir skrämda ex då de ska ledas till hagarna på fältet.

Ombyggnation sker även av uteboxarna där en del av byggnaden kommer rivas och en del nyttjas till provtagningsstall och dusch.

Se ritningar här!

Egenkontroll av sulky
På förekommen anledning. Har du kontrollerat din sulky på sistone? Se filmen nedan och kontrollera din utrustning så hoppas vi kunna undvika olyckor framöver. (klistra in adressen i din webläsare)

http://www.youtube.com/embed/Yt0SG6ucHYA?rel=0

Amatör SM 2014
Förutsättningarna och när loppen ska köras hittar duhär.

Banans öppettider
Vill bara passa på att påminna alla om tiderna som gäller på banan:
Mån Öppen
Tis Öppen, belysning mellan 16.00-20.00
Ons STÄNGD
Tor Öppen, ponny tid 15.00-18.00 (belysning 16.00-20.00)
Fre Öppen
Lör Öppen, ponny tid 14.00-18.00
Sön STÄNGD

När banan är stängd är den stängd. När det är ponny tid på banan är det ENDAST ponnyer som få vara på banan. Vänligen respektera tiderna och varandra. Tack!

Banans öppettider
i pdf format för utskrift

Förändringar inom ponnytravet 2014
Under 2014 kommer de flesta loppen att distanseras utifrån pengahandikapp och inte tidshandikapp för kat A och kat B ponnyer. Läs mer här

Hemsidans innehåll
Pga en mycket svårarbetad och tidskrävande hemsida uppdateras den endast sporadiskt. Vi tittar på en ny lösning under 2014. Fram tills dess är det främst denna högerspalt som uppdateras och fylls med information exempelvis gällande sekretariatets- och banans öppettider. Vi ber om överseende med detta!

Starthästar
Vi startar på fastlandet